OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, November 12, 2010

Dah daftarkan bisnes online anda???

Minggu ni aku agak sibuk,poskan baju2 customer(tak byk mana pun..he3) dan masih mencari2 courier yg paling BEST utk service penghantaran ni..selain Pos Malaysia.Sebagai org baru dlm bisnes kecik ni,banyak yg aku kena blaja.

Anyway,nak cite pasal topik di atas.Pada kawan2 yg buat bisnes online ni,sudahkan anda mendaftarkan bisnes anda di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia)?Aku BELUM lagik...he3.Pagi ni sibuk meng'GOOGLE' sana sini pasal pendaftaran perniagaan,setelah penat dan tak dapat jawapan yg diingini,akhirnya call SSM...he3(sepatutya dari awal lagi terus call je).

Sangatla puas hati dgn jawapan yg diberi.Kata pegaawai yg bertugas,bisnes online mesti didaftarkan.Proses pendaftaran sgt la mudah,blh g kaunter@buat online.Tp dia suggest suruh g kounter sbb online registration xde nombor apatah...aku xingat(sorry).Klu daftar kt kaunter,blh siap on the spot.Bayar RM 70 je,kira murah la kan.Kt Putrajaya ni,blh g kaunter kt KPDNHEP,utk perdaftaran perniagaan setiap Isnin dan Selasa.Ni website SSM ye pada sapa2 yg berminat nak daftar perniagaan.KLIK SINI

Ok ni je nak share arini.Have a nice day!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...