OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Saturday, February 19, 2011

Hensem BOY mama....

Ni la hensem boy mama.Tak lama lagi dah nak masuk 2 tahun....cepatnya masa berlalu kan???Tahun ni kami tak buat apa2 event utk celebrate birthday Iman,babah nak ajak gi holiday.YEAHHHH......suka3x.Kami ke mana ye?Tak leh cite skrg.nanti tak surprise plak.

Babah kata hujung tahun lepas tak berkesempatan nak gi bercuti kt mana2,so akan digantikan dgn holiday masa birthday Iman nanti.Hadiah birthday awal2 dah dapat...he3. Thomas train set tu hadiah dari babah utk Iman....dah main merata.
Berminat dgn Thomas train set ni?Boleh la jalan2 kt Rayyan's Little Wardrobe.Hanya RM 65 utk 1 set(ada 5 train).Material metal cast,connected to each other by magnet,tak guna batteri pun.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...