OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, February 18, 2011

Karnival WOW Putrajaya.

Karnival WOW ni diadakan last weekend (11-13 Feb) sempena sambutan Hari Wilayah.Kami pergi sana berkali2...he3 sbb bosan duk rmh, pastu xtau nak gi mana...Ari Jumaat lepas maghrib kami gi jln2 kt sana.

Ada pertunjukan org main api

Babah dgn Iman khusyuk tgk org main api,Iman tutup telinga sbb dia takut.

Pastu ada hotair ballon,mlm tu tak ramai sgt org.Klu nak naik tak payah beratur panjang.

Esoknya,bawak PIL gi sana plak.

Tokwan suruh Iman posing atas motor,Iman plak tak nak...he3

Ari Ahad,balik dari TESCO kami ke sana gk...

Kawasan gerai2 makan

Nak beli cappucino ice blended pun kena beratur panjang...hubby yg beratur.Aku jaga budak tecit yg tido.
Nampak tak layang-layang kt langit tu?Mcm2 bentuk ada,tp gambar tak clear sgt.

Kami tgk layang2,Iman muka blur je sbb baru bgn tido...he3

Tammat cite kali ni,tak sabar nak tunggu pesta hot air baallon bulan Mac ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...