OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, February 28, 2011

Iman NEW toys...

Toys ni kira hadiah birthday dari mama dgn babah la...aku beli online je.Toys ni masuk dlm kategori educational toys,blaja sambil bermain.Aku beli kt sini. Harga berpatutan dan yg penting ada cop MC,selamat utk babies n toddlers.
Iman with his new toys

Tgh main Changing Bear.KLIK SINI utk tgk cara main dia ye!Tapi basically bear tu terbahagi 3,kepala,badan&kaki.So,kena pairkan la.Ada 3 bear,bapak,mak dgn anak bear.Ada 6 persalinan utk setiap bear.

Creative Blocks.Mcm2 benda blh buat guna creative blocks ni.Buat keta,robot...mcm la.It's a very good educational toy.

Aku mmg suka toys mcm ni,apa tgg lagi...beli la ye,pelaburan yg sgt berbaloi.


2 comments:

  1. thanks nurul sbb buat review kat sini..
    kusyk tul iman buat puzzle bear2 tu..hehe

    ReplyDelete
  2. No problem,a good stuff should be shared kan???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...