OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Saturday, February 12, 2011

Balik Kampung...Part 1

Dah lama peram cite ni....he3.Balik kampung ni masa CNY lepas.

Iman bagi senyuman paling manis sblm nak gerak balik kampung.

Kami gerak dari rmh kul2.30 petang,gi makan dulu kt foodcourt dan kul 3 kami memulakan perjalanan balik kampung.Memula tu highway clear je,tp bila smpi slim river start jem sampi Sungkai dan Tapah.Lepas Tapah baru highway clear balik.Akhirnya kami sampai di Sri Iskandar kul6.14 ptg.Ramai yg menunggu sampai ada tertido-tido..he3.Yang paling setia menunggu mestilah my niece Dania yg byk mulut....he3.Aku sampai je,dia sibuk tanya kt hubby "P.Long nape lambat sgt ni?Penat Nia tunggu"

Nia&Iman berposing dgn spek mata...Rambut Nia yg ala 'afro' sbb terlalu stress tgg mak long tak sampai2...he32 budak tecit yg excited sambil maintain hidung,takut spek jatuh!

Sampai je kami terus ke Taman Tasik UTP sbb Nia dgn Iman excited nak bagi Iman makan.Kali ni kami beli 2 buku roti.Gi ramai2 mmg best,layan la gambar2 kt bawah ni ye...

Luv this pic! Cari mana Dania?Dania merajuk sbb roti dah habis,tak puas bagi ikan makan la tu.

Tu dia Dania! Ni posing gaya bebas plak.

Dania with mamanya...

Kami balik dulu,dh nak masuk waktu maghrib.

Esoknya kami jalan2 ke Teluk Batik dan Lumut.Tunggu sambungannya kt Part 2 nanti ye...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...