OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, February 14, 2011

Balik kampung...Part 2

Ari Sabtu plak,kami jalan2 ke Teluk Batik&Lumut.Lama sgt aku tak gi sana,byk betul perubahan.Tapi aku sebenonye teruja nak bawak Iman mandi laut,ni first time kami bawak dia mandi laut.

Happy faces...mak dgn adik bongsu aku.

Sampai sana kul11 lebih,ramai sgt org.Kami terus tukar baju,sapu sunblock...mandi.Wajib sapu sunblock ye sbb sume takut kulit jadi gelap...he3.Ni gambar2 kami mandi,tp xclear sbb tangkap dari jauh je,camera woman yg ambik gambar2 ni takut basah kena air....

Iman mula2 mandi pakai pelampong,pastu asyik nak dukung je.Lastnye aku bawak naik atas,tukar baju.Tapi lama gk dia mandi,sempat la telan entah berapa banyak air laut ntah...he3.

Iman 'posing' lepas mandi.

Camera woman yg takut basah...he3.Ni adik aku yg ramai org kata muka dia mcm Nora Danish...ye ke?

Mama with Iman

Lepas penat mandi,kami gi cari makan kt Lumut.Pas makan jalan2 kt jeti Lumut,beli sotong,satay...mcm2 lagila...

My sist dgn hubbynya.

Me&hubby dan budak tecik.

Kt jeti Lumut

Tu je la cite cuti2 CNY kami.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...