OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, February 28, 2011

UNPLANNED birthday party...


Ari Sabtu yg lepas(19 Feb) kami celebrate birthday Iman,tapi dgn family in laws je.Mmg tak plan nak buat apa2 celebration sebenarnya.Pagi Sabtu tu MIL cakap nak dtg rmh,so kami pun bgn awal dan siap2 tgg dorg,biasanya klu dorg dtg rmh,pagi2 terus gi b/fast kt mamak je.Tapi pagi tu bila dorg sampai,bawak mcm2 benda.MIL bawak se'tupperware' bihun goreng dgn agar2.Pastu SIL sponser KEK BIRTHDAY...Tak lama pastu BIL sampai bawak KFC dgn hadiah utk Iman...Akhirnya,jadilah satu sambutan birthday party yang tak dirancang.Layan la gambar2 kt bawah ni ye...

Ni la birthday kek Iman,Iman celebrate birthday dgn Pak Su(BIL) sbb birthday dorg beza sehari je.Anyway thanx Mak Ngah utk birthday kek yg SEDAPPPP...... ni.

Iman tiup lilin.

Tlg Tok potong kek.

Ni kek Iman,sibuk sgt nak dinasour yg ada kt atas kek tu.

Layan diri ye,penuh meja tu dgn mcm makanan yg semuanya di'sponser'.Thanx sume!

Iman makan dgn Tokwan

Ni la hadiah Iman.

Operasi bukak hadiah.

Ni la truck yg Iman dapat.

Birthday boy yg tertido kepenatan....he3

Dan inilah nasib truck tu ye...

3 comments:

  1. hepi besday iman!
    wah..dapat truck besar!siap boleh angkut orang lagi hehehehehe
    mama bagi hadiah apa ye?

    ReplyDelete
  2. Ila:thanx ila...tp notty sgt skrg ni,kdg2 stress gk bila dia buat perangai..he3

    Munira:Mama tak bg hadiah pa pe..he3.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...